İsrail savaş uçaklarından Gazze'ye saldırı

İsrail savaş uçakları, Gazze'de 5 bölgeye füze saldırısı düzenledi

GAZZE (AA) - İsrail’e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi’ndeki farklı bölgelere 5 füze saldırısı gerçekleştirdi.

İsrail’e ait F-16 tipi savaş uçakları, Gazze’nin güneyindeki havalimanı bölgesi ve Refah Sınır Kapısı civarına iki füzeyle saldırı düzenledi. Saldırı sonucu füzelerin düştüğü yerde ve etrafındaki binalarda maddi hasar meydana geldi.

Bunun yanında görgü tanıkları, İsrail’e ait savaş uçaklarının Refah kentindeki boş bir alana iki füzeyle, Gazze’nin kuzeyindeki benzer bir alana da bir füzeyle saldırı yaptığını belirtti.

Saldırılarda ölen ve yaralananların olmadığı aktarıldı.

Yerel kaynaklardan daha önce alınan bilgilerde, İsrail topçu birliklerinin, Gazze'nin güney sınırında Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları ve İçişleri Bakanlığına ait gözetleme kulelerini hedef aldığı belirtilmişti. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, kulelerde ağır hasar oluştuğu kaydedilmişti.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!