Isparta’da huzur uygulaması yapıldı

Isparta'da güven ve huzur uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında 3 bin 21 şahıs sorgulanarak 49 araç sürücüsüne 8 bin 14 TL ceza kesildi.

Isparta'da güven ve huzur uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında 3 bin 21 şahıs sorgulanarak 49 araç sürücüsüne 8 bin 14 TL ceza kesildi.

Isparta Valiliği'nden gelen yazılı açıklamaya göre, güven ve huzur ortamının devamlılığı ve kamu düzenin sağlanması için 9 Kasım Cuma günü çeşitli alanlarda 3 aşamalı Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması yapıldı.

Uygulama kapsamında 3 bin 21 şahıs sorgulanarak, 827 araç kontrol edildi. Çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs sorgulandı ve arama kaydı bulunan 1 araç yakalandı. 4 açık alan hakkında ise idari yaptırım kararı uygulanmak üzere, tanzim edilen tutanaklar ilgili kurumlara gönderildi.

Ayrıca Jandarma Trafik Timleri tarafından 49 araç sürücüsüne 8 bin 14 TL idari para cezası uygulanarak, 7 araç trafikten men edildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ankara'da 5 Eğlence Mekanına Baskın: Mutfak Tezgahının Altından Çıktı!
Kaza öncesi çektiği son görüntüler ortaya çıktı
Eski Bakan Arif Ahmet Denizolgun'un Feth-i Kabir İşlemi Tamamlandı
"Temizleyip geleceğim" dediği kamyonun yanında cansız bedeni bulundu
Ankara'da Gece Kulüplerine Baskın: Fuhuş ve İnsan Ticareti Çetesi Çökertildi