Isparta’da FETÖ’den kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 kişi tutuklandı

Isparta'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan...

Isparta'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi ile farklı bir suçtan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan zanlı tutuklandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince dün yapılan operasyonda, haklarında 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan M.K. ve U.T. yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan adli makamlara sevk edilen M.K. ve U.T. tutuklanarak, Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

9 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan zanlı tutuklandı

Öte yandan, jandarma ekiplerinin ayrıca, bugün "Cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan adliyeye sevk ettiği ve hakkında 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.Ö.'nün de yakalanarak adli makamlara sevk edildiği, ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar'ı arama çalışması 4’üncü gününde
Konya dahil 42 ilde 321 torbacı enselendi
Su kanalına uçan otomobilin sürücüsü yüzerek kaçtı
10 yıllık kaçış denetimde son buldu
Nihal Candan anoreksiya nedeniyle tahliye edildi