Isparta’da çıkan yangında bir ev küle döndü

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Terziler köyünde gece saatlerinde bir evde yangın çıktı.

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Terziler köyünde gece saatlerinde bir evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan 3 kişi canlarını kurtarırken, ev yanarak küle döndü.

Yalvaç ilçesi Terziler köyünde Necati Karataş'a (26) ait ahşap evde ilk tespitlere göre elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen bir yangın çıktı. Evden dumanlar çıktığını gören Necati Karataş, annesi Hanım Karataş (50) ve eşi Aleyna Karataş'ı (21) alarak dışarı çıktı. Karataş, evin altındaki ahırda bulunan bir hayvanını da yangından kurtardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yalvaç Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle ahşap evdeki yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü. Çalışmaların ardından belediye tarafından yanan evin enkazı kaldırıldı. Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

YATIRIM VAADİYLE DEV VURGUN
Gizemli Olay: Genç Kadın Vuruldu, Silah ve Kovan Ortada Yok!
Oğlu Bıçakladı, Annesi Polise Tokat Attı! Hastanede İnanılmaz Anlar
Site Sakinlerini Korkutan O Paylaşımlar Sonu Oldu!
16 yaşındaki sürücü minik Arya'yı hayattan kopardı