İsmail Güven'in hayali Konyaspor

18 kez milli takım forması giyen İsmail Güven: Bütün Konyalı çocuklar gibi ben de Konyaspor’da oynamak istiyorum. Konyaspor’la geçirdiğim iki aylık dönem çok şey kazandırdı bana, yine Konyaspor’a dönerek Konyaspor’un başarısında pay sahibi olmak istiyorum


 

Torku Konyaspor'un Anadolu Selçukspor'da kşiralık olarak foram giyen genç ve gelecek vadeden oyuncusu  İsmail Güven, "Anadolu Üsküdar 1908 Spor karşısında kendi evimizin avantajını kullanarak galip gelmek istiyoruz” dedi.
 
İsmail Güven yaptığı açıklamada, “İlk golümü attım bu benim ve takımım adına anlamlı oldu. İnşallah devamı gelir. Takımım adına bu yıl daha fazla şeyler yapmak istiyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlarla takımımızı üst sıralara taşımak istiyoruz. Üsküdar karşısında da kendi evimizin avantajını kullanarak galip gelmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
 
18 kez milli takım forması giyen İsmail Güven bir soru üzerine “Bütün Konyalı çocuklar gibi ben de Konyaspor’da oynamak istiyorum. Konyaspor’la geçirdiğim iki aylık dönem çok şey kazandırdı bana, yine Konyaspor’a dönerek Konyaspor’un başarısında pay sahibi olmak istiyorum” ifadelerini kulandı.

Konyaspor Haberleri

Yeşil-Beyaz Aşkına! Konyaspor Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları Belli Oldu
Konyaspor’un Yıldızı Melih İbrahimoğlu Dünya Evine Girdi
DEV EŞLEŞME MAYIS AYINDA
Yağmur Konya'ya ilerliyor
"PENALTI İMDADIMIZA YETİŞTİ"