İslami kesimin çöpçatanlık sitesi
BU da oldu.
Bir adet İslami çöpçatan sitemiz var artık.
Bu tek midir, başka var mıdır bilmiyorum.
Adı gonuldensevenler.com
Sitenin amacı İslami kesimi evlendirmek.
İşte siteden bir paragraf:
"Dünyanın en büyük saadetini evliliğinize taşıyın. İslami evlilik yaparak hem bu dünyada hem de ahiretinizde kendi eşinizi seçin. İnternette ahlakın bozulmadığı bir yerin olması sizi hayrete düşürebilir. On binlerce seçkin kişiyi sizin için bir araya getirdik. Şimdi sıra sizde. Mutlu bir yuva kurmak sizin de hakkınız... "
Halihazırda 216.559 üyesi var.
Her gün yüzlerce kişi üye oluyor.
Dün öğle saatlerinde baktığımda, 183 kişi üye olmuştu.
Bir gün önce de 466.
Dinine düşkün eş arıyorum
Farklı bir adres alarak ben de üye oldum, "Namazımı kılıyorum, orucumu tutuyorum, bugüne kadar hiç erkek arkadaşım olmadı, acilen evlenmek istiyorum" yazdım, yarım saat içinde tepeme bir sürü erkek üşüştü.
Her şey gayet hızlı yani.
İsterseniz fotoğraf yolluyorsunuz, istemezseniz yollamıyorsunuz.
Yapmanız gereken yaş, yaşadığınız şehir ve ülkeye ek olarak kendi özelliklerinizi sıralamanız ve karşı cinste ne aradığınızı belirtmeniz.
Şöyle ilanlar var mesela:
"Dinine düşkün, dürüstlük ve doğruluk konusunda hassasiyeti olan biriyim. Benim gibi dinine düşkün bir eş arıyorum. Rabbim hepimize hayırlısını versin... "
Kadınlar, erkeklerin mail'lerini, erkekler de kadınlarınkini görüyor.
Seç beğen al.
Sonra aynı sitenin başka bir bölümünde nişan ve evlilik fotoğrafları yer alıyor.
Yok aslında birbirimizden farkımız
İtirazım mı var?
Yoo, tam tersine hoşuma gidiyor.
Tüm bunlar bana, "Yok aslında birbirimizden farkımız"ı gösteriyor.
Dini kesim de flört edecek tabii.
İslami kurullara göre yaşayalım- yaşamayalım, hepimizin aşk oyunlarına ve karşı cinse, ruhen ve bedenen ihtiyacımız var.
Yeter ki bu böyle değilmiş gibi davranmayalım.
İkiyüzlü olmayalım.
HAMİŞ: Sitenin yetkilileri bana ulaşırsa, görüşmek ve daha detaylı bilgi almak isterim. Ama nedense, bu yazıdan sonra derin bir sessizliğe bürüneceklerini düşünüyorum.
Ayşe Arman / Hürriyet