İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Bu fotoğraflar beraberliğimizin, birliğimizin inşallah güzel bir nişanesi olur"

İSTANBUL (AA) - İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi"nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve zirveye katılan ülkelerin devlet başkanları aile fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen zirve öncesi dışarıda oluşturulan platformda konuk liderleri karşıladı.

Karşılamanın ardından kongre merkezine geçen konuklar, Emirgan-2 Salonu'nda aile fotoğrafı çektirdi.

Aile fotoğrafında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her iki yanında Brunei Sultanı Hasan el-Bulkiye Muiziddin Va'dullah ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al-Suud yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraf çekimi sırasındaki "Bu fotoğraflar beraberliğimizin, birliğimizin inşallah güzel bir nişanesi olur. Hayırlı olsun" sözleri liderler tarafından alkışlandı.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü