İskenderun’da limanda deprem sonrası başlayan yangın devam ediyor

Hatay İskenderun'da deprem sonrası limanda konteynırda çıkan yangın gece saatlerinde de devam ediyor.

Hatay İskenderun'da deprem sonrası limanda konteynırda çıkan yangın gece saatlerinde de devam ediyor. Yangın bölgesi dron ile de görüntülendi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası Hatay'ın İskenderun ilçesinde bulunan eski bir limanda yangın çıktı. Sebebi henüz bilinmeyen yangının söndürülmesi çalışmaları saatlerdir devam ederken, alevler metrelerce yukarı yükseldi. Geceyi aydınlatan yangın, dron ile havadan görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Afyon'da Şok Olay: Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı Silahla Vuruldu
Dükkan kiracısı faciayı aylar önce böyle görüntülemiş
Hayat Kurtaran İtfaiyeci Kundakçı Çıktı: Eski Sevgilisi Yoğun Bakımda
İzmir paylaşımı yapan Berna Laçin, SEGBİS ile ifade verecek
Milyonluk ziynet eşyasını elleriyle dolandırıcıya verdi