İskele metrelerce yükseklikten yere çakıldı, üzerindeki işçiyi emniyet kemeri kurtardı

Adana'da bir kişi, iskele üzerinde apartmanı boyadığı sırada iskelenin halatı koptu.

Adana'da bir kişi, iskele üzerinde apartmanı boyadığı sırada iskelenin halatı koptu. İskele yere düşerken, emniyet kemeri olan işçi havada asılı kaldı. İşçiyi apartman sakinleri pencereden içeri alarak kurtardı.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde bir kişi, iskele üzerinden apartmanı boyadığı sırada iskelenin halatı koptu. İskele metrelerce yükseklikten yere çakılırken, emniyet kemeri olan işçi havada asılı kaldı. Apartman sakinlerinin durumu fark etmesi üzerine, işçi pencereden içeri alındı. Emniyet kemeri sayesinde işçi ölümden kıl payı kurtuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme
Konya dahil 54 ilde kaçakçılık operasyon: 294 şüpheliye adli işlem
Mehmet Akif Ersoy Davasında Ara Karar Açıklandı
Çukurdan kaçarken kamyonete çarptı
Ahbap Derneği soruşturmasında tahliye