İşitme Engelliler Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası

Şampiyonaya 8 ilden 31 sporcu katıldı

ANKARA (AA) - Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası Ankara'da tamamlandı.

Diyarbakır, Çankırı, Çanakkale, İstanbul, Gaziantep, Samsun, Erzincan ve Ankara'dan toplam 31 sporcunun mücadele ettiği şampiyona, bugün yapılan atışlarla sona erdi.

Final müsabakalarının yapıldığı tek kategori büyük erkekler tabancada 173.3 puanla Gaziantep'ten Mehmet Bal birinci olurken, ikinciliği 164.6 puanla Samsun'dan Hasan Meriç ve üçüncülüğü de İstanbul'dan 141.5 puanla Onur Kayıhan elde etti.

Büyük erkekler tabanca takım sıralamasında ise bin 372 puanla Samsun birinci, bin 347 puanla Gaziantep ikinci, bin 105 puanla da İstanbul üçüncü oldu.

AA

Spor Haberleri

Kadıköy Stadı Taşınmıyor, Büyüyor
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım Dönemi: Olağanüstü Seçim Sonuçlandı
Bursaspor geleceğin Thierry Henry'sini buldu
Kim bu Hakan Safi? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
Dünya Kupası'nın Galibi Belli Oldu!