Işığa bakan şaşırıyor! Şehrin en işlek kavşağına yuva yaptı

Karaman'ın en işlek kavşağındaki trafik lambasının üzerine yuva yapan kumru, sürücüler başta olmak üzere görenleri şaşırtıyor.

Sakabaşı Mahallesi Zeytin Dalı Bulvarı üzerinde yer alan Valilik Kavşağı'nda, gün boyunca yoğun araç trafiğinin yaşandığı bölgedeki trafik lambalarından birinin üst kısmına yuva yapan kumru ilginç görüntü oluşturdu.

Genellikle ağaçlık ve sakin alanları tercih eden kuşların aksine, kumrunun trafik lambasını seçmesi şaşkınlıkla karşılandı. Kırmızı ışıkta duran sürücüler, başlarını kaldırdıklarında karşılaştıkları bu manzara karşısında hayretlerini gizleyemedi.

"İnsanlar yuvasını bozmazlarsa güzel"

Kumrunun trafik lambası üzerine yuva yaptığını görünce şaşırdığını söyleyen vatandaşlar, "İnsanlar yuvasını bozmazlarsa güzel. İlk defa gördük. Güzel bir görüntü oluşturmuş" dediler.

Vatandaşlar yoğun araç trafiği ve gürültüye rağmen kumrunun yuvasını terk etmemesini ilgiyle takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Fay Hattı Üstünde Tehlikeli Bekleyiş: Afyon Hazır Değil
SUÇ ŞEBEKELERİNE MART DARBESİ
ÖDEMELER DURDU, İZİNLER İPTAL
Magazin Dünyasında Şok Dalgaları! Mustafa Ceceli, Melek Mosso...
Ekrem İmamoğlu Hakkında Yeni Soruşturma