İşe gitmek için evden çıktı, bacağından vuruldu

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir şahıs evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından vurularak yaralandı.

Olay, Bolvadin ilçesi Konak mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.Ç., isimli şahıs sabah erken saatlerde evinden çıkarak iş yerine gitmek üzere aracına bindiği esnada kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından tabanca ile bacağından vuruldu.

Silahı ateşleyen şahıs olayın ardından yaya olarak kaçtı. Saldırıda yaralanan İ.Ç., ise çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından polis tarafından başlatılan inceleme devam ederken, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

AFYONKARAHİSAR Haberleri

Sonbaharın tüm renkleri aynı karede
Bolvadin'den ne bekleniyor? Yatırımların arkası kesilmiyor
Afyon’da Tahliye Alarmı: Fırın Fayansı Çatladı
Türkiye soğudu, allı turnalar göç yolunda
Afyon'un gün batımı manzarası görenleri mest etti