Isaksson'un yeni takımı Djurgarden

- Geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen Andreas Isaksson, İsveç Süper Ligi takımı Djurgarden'le 2,5 yıllığına anlaştı

STOCKHOLM (AA) - İsveç Süper Ligi (Allsvenskan) takımlarından Djurgarden, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen kaleci Andreas Isaksson'u renklerine bağladı.
Djurgarden Kulübünden yapılan açıklamada, 34 yaşındaki kaleci ile 2,5 yıllığına anlaşıldığı bildirildi. Oyuncunun alacağı ücret hakkında ise bilgi verilmedi.
Açıklamada, 2001-2004 yılları arasında Djurgarden forması giyen 34 yaşındaki file bekçisinin 12 yıl sonra yuvaya dönmesinden dolayı iki tarafın da çok mutlu olduğu ifade edildi.
Son 4 sezonda Kasımpaşa'nın kadrosunda bulunan, Juventus, Manchester City ve PSV Eindhoven takımlarının formasını da giyen tecrübeli kaleci, İsveç Milli Takım kalesini 133 kez korudu.












AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe Taraftarından Şampiyonluk Provası! Nasıl Yapıldığını Unuttuk
Kayserispor İçin Birlik Mesajı: "Yeniden Ayağa Kalkacağız"
YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik mesajı
YERLİ VE MİLLİ