Isaksson'a büyük onur

Kasımpaşaspor'un kalecisi Andreas Isaksson, İsveç'te yılın kalecisi seçildi

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor'un kalecisi Andreas Isaksson, ülkesi İsveç'te yılın kalecisi seçildi.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, İsveç'te 2014 yılının en iyi kalecisi ödülünün Kasımpaşaspor'un 33 yaşındaki file bekçisi Isaksson'a verildi.

Paris Saint-Germain'in (PSG) yıldız golcüsü Zlatan İbrahimoviç ise üst üste 9. kez ülkesinde yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

 İsveçli eski futbolcular Klas Ingesson ve Pontus Segerström'ün kanser hastalığına yakalanmasının ardından  yıl içerisinde hayatlarını kaybetmeleri nedeniyle törende duygusal anlar da yaşandı.

Ödülü kazanmasının ardından konuşan İbrahimoviç, "Futbol sayesinde hala çocukluk hayallerimi gerçekleştirebiliyorum. Klas ve Pontus'un ölümü, ödülün önüne geçti. Ben de aynı hastalıktan geçen aylarda kardeşimi kaybetmiştim. Futbolun dışında çok daha önemli gerçek bir hayat var. Huzur içinde yatsınlar" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Konyaspor'dan Transfer Edilen Yıldız İsimle Yollar Ayrıldı!
Karatay'dan muhteşem sezon kapanışı
Süper Lig Kokusu Bu Maçtan Gelecek
YEŞİL-BEYAZLILAR GALİBİYET PEŞİNDE
Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı