İş yerinden hırsızlık güvenlik kamerasında

Adana'da kepengini keserek girdiği iş yerinden cep telefonu ve para çalan hırsızlık şüphelisi, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi

ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin, kepengini keserek girdiği iş yerinden cep telefonu ve para çalma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesindeki bir gıda deposundan hırsızlık yapıldığı ihbarı aldı.

Olay yerine giden ekipler, bir cep telefonu ve madeni para çalan hırsızı yakalamak için iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

İş yerinin kepengini kesip içeriye giren bir kişinin, masanın üzerindeki cep telefonunu ve madeni paraları alıp uzaklaşmasının yansıdığı görüntüler doğrultusunda polis ekipleri zanlının eşkalini belirledi.

Ekipler, düzenledikleri operasyonla şüpheli M.E'yi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı