İş yeri yangınında büyük panik

Kilis'te bir iş yerinde çıkan yangına müdahale eden ekipler, birbirine çarpan ve bomba gibi patlamalara neden olan kablolar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kilis'te bir iş yerinde çıkan yangına müdahale eden ekipler, birbirine çarpan ve bomba gibi patlamalara neden olan kablolar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre Ekrem Çetin Mahallesi İbni Sina Bulvarı'nda 4 katlı binanın altındaki bir iş yerinde yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler, alevlere müdahale etti. Müdahale sırasında birbirine çarpan ve bomba gibi patlamalara neden olan elektrik kabloları korkuya neden oldu. Patlamaları nedneiyle bölgeye yaklaşamayan itfaiye erleri elektrik akımı kesilene kadar bekledi.

Diğer yandan bina sakinleri tahliye edildi. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında iş yeri kullanılamaz hale geldi, binanın birinci katı zarar gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

7 Yıllık Sırrı DNA Çözdü: Aile Meclisi Kararıyla Diri Diri Yakılmış!
Başsavcılık Düğmeye Bastı! Somer Sivrioğlu ve Mert Demir Gözaltı Listesinde!
Kız yurduna gizlice giren şahıs yakalandı
Virajı alamayan Kapadokya Vıp yolcu otobüsü devrildi: 23 yaralı
Hakan Çakır cinayeti davasında ceza yağdı