İş makinesi kayalar altında kaldı

Beyşehir'e bağlı Karaali Beldesi'nde, personeli tarafından bıçak çekilerek darp edildiğini ileri süren Belde Belediye Başkanı İbrahim Issı, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Hüyük’te bulunan taş ocağında çalışan Köy Hizmetleri'ne ait bir greyder, yüksekten üzerine düşen tonlarca ağırlıktaki dev kayaların altında kalarak ezildi. İş kazasında, greyder operatörü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hasan Göksel'in (55) kullandığı Köy Hizmetleri'ne ait greyder, Belitçik mevkiindeki taş ocağında faaliyet gösterirken yükseklerden kopup gelen ve üzerine düşen tonlarca ağırlıktaki kayaların altında kaldı. Kaya parçalarının altında ezilen iş makinesinin sürücü mahallinden kendi imkanları ile güçlükle çıkabilen operatör Hasan Göksel, çevreden geçen bir şahsın görerek durumu bildirmesi üzerine önce Hüyük Belediye Başkanı Ahmet Temiz'in makam otomobili ile Hüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı greyder operatörü Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne ait greyderin bölgede inşa halinde olan hayvan içme suyu göleti için çalışma yürüttüğü öğrenildi. Dev kayaların altında ezilen greyderin çıkarılması için bölgeye sevk edilen bir kepçe, saatlerce süren bir çalışma yürüttü. Yetkililer, kayaların kopup geldiği bölgede elektrik direklerinin de bulunduğunu, bu direklerin şans eseri devrilmemesinin ise daha büyük bir faciayı önlediğini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?