İş makinası operatörü trafikte otomobile kepçe ile vurmaya çalıştı

Ümraniye'de bir iş makinası operatörü trafikte tartıştığı otomobil sürücüsüne kepçe ile vurmaya çalıştı.

Ümraniye'de bir iş makinası operatörü trafikte tartıştığı otomobil sürücüsüne kepçe ile vurmaya çalıştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, öğle saatlerinde Ümraniye'de meydana geldi. Seyir halinde olan iş makinası ile otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı. Duruma sinirlenen otomobil sürücüsü aracından inerek kepçe operatörü ile tartışmaya başladı. İş makinası operatörü ise kepçeyle araç sürücüsüne vurmaya çalıştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İkili yaşanan tartışmanın ardından olay yerinden uzaklaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kafeteryada ısıtıcı alev aldı: 1’i ağır 3 yaralı
MHK Soruşturmasında Flaş Gelişme: Hakem Yasin Kol Gözaltına Alındı
Odasında helyum gazı ve başında poşetle ölü bulundu
GÜLLÜ DAVASINDA İLK DURUŞMA
Torbalı’da fabrika kazanı patladı: 3 işçi yaralı