İş dünyası Sığacık'ta balığa çıktı

Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası kapsamında iş adamları oltalarıyla büyük balık avına çıktı

İZMİR (AA) - Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda, Teos Marina'dan Sığacık sularına tekneyle açılan iş adamları büyük balık avına çıktı.

Turnuva kapsamında, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Gökhan Çarmıklı, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Erkut Soyak, Turgut Konukoğlu, Suat Evren, Murat Aslan ve Necmettin Tüfekçi'ye ait teknelerin de aralarında bulunduğu 33 balıkçı teknesi denize açıldı.

Seferihisar, Urla, Alaçatı ve Çeşme'de oltayla büyük balık avına çıkan katılımcılar, kuvvetli rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Katılımcılardan Mahmut Özgener’in saha dışında tuttuğu 50 kilogramlık Bluefin Orkinos karaya gelen tek balık oldu.

Suat Evren ise yakaladığı 14 kilogramlık kılıçbalığını "yakala-bırak" kategorisinde saldığı için günün tek puan alan katılımcısı oldu.

Turnuvanın son günü olan 25 Eylül Pazar sabah saatlerinde tekrar denize açılacak ekipler, oltalarını 15.30’da sudan çıkaracak.

Marinaya dönen teknelerden çıkan balıklar, tartıldıktan sonra hakem kararları açıklanacak ve kazananlar için ödül töreni ve kutlama yemeği düzenlenecek.

Turkcell Platinum'un sponsor olduğu turnuva, Seferihisar'a bağlı Sığacık açıklarında düzenleniyor.

AA

Spor Haberleri

Bursaspor geleceğin Thierry Henry'sini buldu
Kim bu Hakan Safi? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
Dünya Kupası'nın Galibi Belli Oldu!
Fenerbahçe Başkan Ararken Sörloth Yeni Takımına Gidiyor
Galatasaray'da 2 veda