İran resmi medyasına eleştiri

Tahran Milletvekili Sadıki, İran resmi medyasını Suriye'nin Doğu Guta ve Myanmar'ın Arakan bölgesindeki Müslüman halka yönelik katliamlara sessiz kalmakla suçladı

İSTANBUL (AA) - İran Meclisi Tahran Milletvekili Mahmud Sadıki, ülkesinin resmi medyasını Suriye'nin Doğu Guta ve Myanmar'ın Arakan bölgesindeki Müslüman halka yönelik katliamlara sessiz kalması nedeniyle eleştirdi.

Sadıki, Twitter hesabında, "Hem Doğu Guta'da hem de Arakan'da Müslümanlar katlediliyor fakat bizim resmi medyamızda hiç yansıtılmıyor." ifadelerine yer verdi.

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta bölgesinde 14 Kasım 2017'den bu yana düzenlenen hava ve kara saldırılarında 1100'ü aşkın sivilin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!