İran, ABD’nin Irak’ta bulunan Ayn el-Esad hava üssüne balistik füzeli saldırı düzenledi

İran, Irak'ın Anbar vilayetinde yer alan ve ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esad hava üssüne balistik füzeli saldırı düzenledi.

İran, Irak'ın Anbar vilayetinde yer alan ve ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esad hava üssüne balistik füzeli saldırı düzenledi. Saldırının 9 balistik füzeyle gerçekleştirildiği öğrenilirken, saldırıda ölü ve yaralıların sayısı henüz bilinmiyor.

Saldırı sonrası İran Devlet Televizyonu "General Kasım Süleymani ve arkadaşlarının intikamı için ilk misilleme gerçekleştirildi" duyurusu yaptı. ABD'de yetkilileri ise "Irak'taki ABD tesislerine yönelik saldırıların farkındayız. Başkan Trump bilgilendirildi, durumu yakından izliyor ve ulusal güvenlik ekibine danışıyor" ifadelerini kullandı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Ekrem İmamoğlu ve 3 İsim İçin Karar Çıktı! İşte Son Gelişmeler
Bedava Tıraş İstedi, Reddedilince Akrabalarıyla Dükkan Bastı
Torreira'ya yumruklu saldırının perde arkası
Türkiye’nin konuştuğu cinayet anının görüntüleri ortaya çıktı
Atalay Demirci FETÖ Üyeliğinden Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi