Irak'taki şiddet olayları

Başkent Bağdat'taki şiddet olaylarında 4 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı

BAĞDAT (AA) - Irak'ın başkenti Bağdat'ın çeşitli bölgelerinde meydana gelen şiddet olaylarında 4 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.

Irak polis teşkilatında görevli Yüzbaşı Hasan en-Nevfel, AA muhabirine yaptığı açılamada, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin fırlattığı 2 havan topu mermisinin Bağdat'a bağlı Ebu Gureyb ilçesinde yer alan bir köye düşmesi sonucunda 2 kişinin öldüğünü, 11 kişinin de yaralandığını belirtti.

Nevfel, Bağdat'ın güneyindeki Suveyb bölgesinde bulunan hayvan pazarında bir bombanın patlaması sonucu da 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin yaralandığını söyledi.

Güvenlik güçlerinin failleri bulmak amacıyla bölgede arama başlattığı ifade edilirken, saldırıları ise henüz üstlenen olmadı.

AA

Gündem Haberleri

Ambulansa yol vermeyen o sürücü yakalandı
Bu baharatın kilosu 900 bin TL: 150 bin çiçekten 1 kilo çıkıyor
ŞEHİRLER NASIL DEĞİŞECEK?
Ailenin dramına dayanamayan komşuları CİMER’e başvurdu: Sonuç duygulandırdı
HAL SORUŞTURMASINDA KARAR ÇIKTI