Irak'ta şiddet olayları: 6 ölü, 20 yaralı

BAĞDAT (AA) - Irak'ın başkenti Bağdat'ın bazı bölgelerinde yaşanan şiddet olaylarında 6 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.Bağdat...

BAĞDAT (AA) - Irak'ın başkenti Bağdat'ın bazı bölgelerinde yaşanan şiddet olaylarında 6 kişinin hayatını kaybettiği, 20 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bağdat Emniyet Müdürlüğünde görevli Üsteğmen Hatim el-Cabiri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkentin güneybatısındaki Mekasib bölgesinde işlek bir noktaya yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu iki sivilin öldüğünü, 7 sivilin yaralandığını söyledi.

Cabiri, Bağdat'ın batısındaki El-Bekriyye semtinde düzenlenen bombalı saldırıda da bir kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı bilgisini verdi.

Öte yandan, Bağdat emniyetinde görevli Yüzbaşı Nezhan el-Hudar, başkentin kuzeyinde yer alan Sebul Bur bölgesinde bir semt pazarını hedef alan bombalı saldırıda iki kişinin yaşamını yitirdiğini, 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

Hudar, kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli tarafından açılan ateş sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği bilgisini de paylaştı.

AA

Gündem Haberleri

Münevver Karabulut’un babasından otopsi açıklaması
Türk Silahlı Kuvvetleri, Son Haftada 43 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi
Hac vizesi olmadan hac yapılamayacak
Şehit Uzman Çavuş Ertaş’a memleketi Hatay'da veda
CHP Genel Başkanı Özel’den Taksim açıklaması