Irak'ın kuzeyine hava harekatı

Milli Savunma Bakanlığından, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen hava harekatlarıyla terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedeflerin imha edildiği bildirildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen hava harekatında, terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine hava harekatı düzenlendi.

Savaş uçakları terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefleri imha etti.


Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı