Irak Cumhurbaşkanı'ndan egemenlik vurgusu

Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih:- "Topraklarını ve egemenliğini korumaktan sorumlu olan Irak'ın kendisidir"

IRAK (AA) - Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, ülke topraklarının ve egemenliğinin korunmasından sorumlu olanın yine Irak olduğunu söyledi.

Irak Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı ikili görüşmede Cumhurbaşkanı Salih, "Topraklarını ve egemenliğini korumaktan sorumlu olan Irak'ın kendisidir." dedi.

Irak'ın teröre karşı büyük zaferler elde ettiğini dile getiren Salih, "Bizler şimdi yeniden imar üzerine çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Görüşmede Trump ise ülkesinin Irak'la uzun ve iyi ilişkilere sahip olduğunu belirterek, terör örgütü DEAŞ'ı bitirmenin önemli bir iş olduğunun altını çizdi.



Politika Haberleri

TAHLİYE KAPSAMI DARALTILDI
HAYATIMIZDA NELER DEĞİŞECEK?
MHP İlçe Başkanı Kazan'dan Hürriyet'e Sert Çıkış: Nasıl Satıldı?
DİJİTAL ÇAĞIN YENİ YASASI
Manavgat'ta 'Rüşvet ve Örgüt' İddiaları: Eski Başkan Beraatını İstedi