iPhone 7 ve Apple Watch bugünden itibaren Turkcell'de

İSTANBUL (AA) - Turkcell'liler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2'yi bugünden itibaren ön siparişle alabilecekler....

İSTANBUL (AA) - Turkcell'liler iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 2'yi bugünden itibaren ön siparişle alabilecekler.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple Watch Series 2'yi ve ilk nesil Apple Watch Series 1'i bugün itibariyle ön satışa sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'larını Turkcell'den alanların en yüksek 4.5G hızından yararlanabileceklerini belirterek, "Akıllı telefonlar daha yüksek hızları desteklemeye başladıkça Turkcell 4.5G şebekesinin farkı da daha net anlaşılmaya başlıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’larını Turkcell’den alanlar hem fizy Müzik, TV+, BiP, Akıllı Depo gibi Turkcell’in popüler servislerini hem de Türkiye'deki en yüksek 4.5G hızını deneyimleyebilecek." ifadelerini kullandı.

iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch Series 2 ve Apple Watch Series 1'e sahip olmak isteyenler bugünden itibaren Turkcell.com.tr'den ön sipariş verebilecek veya 14 Ekim'den itibaren Turkcell İletişim Merkezlerinden satın alabilecekler.

AA

Ekonomi Haberleri

Bunu Yapan Paraya Para Demedi
Balıkçılar ihracata kısıtlama istiyor
Altında son tahminler dudak uçuklattı: İşte Konya piyasalarında son durum
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor
Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'ndan işletmelere 61 milyon lira ceza