İnşaatın bodrumunda kayıp gencin cansız bedeni bulundu

Konya’nın Karatay ilçesinde 4 gündür kayıp olan 19 yaşındaki Oktay Doğan, bir inşaatın bodrum katında ölü olarak bulundu. Ölüm nedeni araştırılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olay, Konya’nın merkez Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesi Kışla Sokak’ta bulunan bir inşaatta meydana geldi. Saat 13.30 sıralarında, ailesinin 4 gündür haber alamadığı Oktay Doğan (19) için arama çalışmaları sürerken, bir aile üyesi inşaatın bodrum katını kontrol etti. İçeri giren kişi, Doğan’ın cansız bedeniyle karşılaşınca durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Doğan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze, ölüm nedeninin belirlenmesi için Konya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Uyuşturucu iddiası

Öte yandan, Oktay Doğan’ın inşaatın bodrumunda uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı belirtilirken, polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

Konya'da kahreden kaza: Tabancasını temizlerken kendini vuran genç öldü
MEVLANA'NIN VUSLATINDA KIRK YILI AŞKIN SES
752. VUSLAT TÖRENLERİ BAŞLIYOR
Haritalar Konya'ya kar yağışını işaret etti! Eller yine duada
ÇÖP KAMYONU CAN ALDI