İnşaata getirilen kum sokağı kapattı, ortalık karıştı

İstanbul Esenyurt'ta inşaata getirilen kum, yolu kapatıp çevredeki araçlara taş sıçramasına neden oldu. Aracı hasar gören diş hekimi ile inşaat çalışanları arasında kavga çıkarken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, bir inşaata getirilen kum sokağı kapattı.

Döküldüğü sırada kumun içinden sıçrayan taşlar ise çevrede bulunan araçlarda çiziklere neden oldu. Sokakta bulunan bir diş kliniği çalışanının da aracı hasar görürken, diş hekimi ve inşaat çalışanları arasında tartışma yaşandı.

Kısa sürede büyüyen tartışma tekme tokat kavgaya dönerken, onlarca vatandaş tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Yaşananlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Metrobüs alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi
KIZ ÖĞRENCİSİNE CİNSEL İTİSMARDA BULUNDUĞU İDDİA EDİLEN KADIN ÖĞRETMENE HAPİS TALEBİ
EGZOZ PATLATIRKEN POLİSE YAKALANDI
OĞLUNU TANIMADI, EVE ALMADI
Sahte plaka operasyonunda 4 milyonluk üretim ortaya çıktı