İnşaata getirilen kum sokağı kapattı, ortalık karıştı

İstanbul Esenyurt'ta inşaata getirilen kum, yolu kapatıp çevredeki araçlara taş sıçramasına neden oldu. Aracı hasar gören diş hekimi ile inşaat çalışanları arasında kavga çıkarken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, bir inşaata getirilen kum sokağı kapattı.

Döküldüğü sırada kumun içinden sıçrayan taşlar ise çevrede bulunan araçlarda çiziklere neden oldu. Sokakta bulunan bir diş kliniği çalışanının da aracı hasar görürken, diş hekimi ve inşaat çalışanları arasında tartışma yaşandı.

Kısa sürede büyüyen tartışma tekme tokat kavgaya dönerken, onlarca vatandaş tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Yaşananlar ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3. KEZ HAKİM KARŞISINDA
CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu