İnönü’de halı saha turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor

İnönü Belediyesi tarafından yedincisi düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası heyecan ve coşkuyla devam ediyor.

İnönü Belediyesi tarafından yedincisi düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası heyecan ve coşkuyla devam ediyor.

İnönü Belediyesi halı sahasında gerçekleştirilen, ilçe mahallelerinden 12 takım ile 120 sporcunun yer aldığı turnuva ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle birlikte adeta festival havasında geçerken, maçlarda heyecan dolu anlara sahne oluyor. Kıyasıya mücadelelerin sürdüğü halı saha turnuvasında İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu ve İnönü Belediye Başkan Vekili Serhat Hamamcı, Geleneksel Halı Saha Turnuvasında dün akşam oynanan maçlar öncesi takımlara başarılar dileyerek, maçların centilmence, dostluk, kardeşlik ve saygı çerçevesinde geçmesi temennilerinde bulundu.

Başkan Vekili Hamamcı, "Belediyemiz tarafından yedincisi düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında heyecanın devam ettiğini belirterek, müsabakaların centilmence geçmesi bizleri mutlu ediyor. Kalan maçlarda da aynı centilmenliği devam etmesini temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kızılkule’nin 800. Yılına Özel Şampiyonluk! World Beach Pro Tour Sona Erdi
Filenin Efeleri, Kanada’yı mağlup etti
Arda Turan, yılın teknik direktörü oldu
DÜNYA KUPASI'NDA ZORLU BAŞLANGIÇ
İskoçya, 28 yıl sonra katıldığı Dünya Kupası’na galibiyetle başladı