İngiltere'nin Leicester kentindeki patlama

Olayla ilgisi olduğu düşünülen 2 kişi daha gözaltına alındı

LONDRA (AA) - İngiliz polisi, Leicester kentindeki bir binada meydana gelen patlamayla bağlantısı olduğu düşülen 2 şüphelinin daha gözaltına alındığını duyurdu.

Emniyet yetkilileri, 30'lu yaşlardaki 2 erkek zanlının, patlamaya sebep olmak şüphesiyle bugün Doğu Anglia bölgesinde gözaltına alındıklarını bildirdi.

Cinayet şüphesiyle çarşamba günü gözaltına alınan 3 erkek zanlının sorgularının ise devam ettiğini aktaran İngiliz yetkililer, patlamanın sebebinin belirlenebilmesi için yürütülen soruşturmanın tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.

Leicester kent merkezindeki Hinckley Caddesi'nde pazar günü akşam saatlerinde bir binada henüz belirlenemeyen nedenle patlama olmuştu.

Polis, giriş katında dükkanların yer aldığı, 2'nci ve 3'üncü katların ise mesken olarak kullanıldığı binada yaşanan olayın, terörle bağlantılı olduğuna ilişkin bir emare bulunamadığını açıklamıştı.

Patlamada 5 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

AA

Gündem Haberleri

İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS