İngiltere'den hac için yola çıkan Adam Muhammed yürüyerek Mekke'ye ulaştı

Hac vazifesini yapmak için geçtiğimiz yıl Ağustos ayında İngiltere'den Mekke'ye doğru yürüyerek yola çıkan Adam Muhammed, 10 ay 25 gün süren yolculuğu boyunca 11 ülkeden geçmesinin ardından kutsal topraklara ulaştı

İngiltere'den hac için yola çıkan Iraklı Adam Muhammed yürüyerek Mekke'ye ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Hac vazifesini yapmak için geçtiğimiz yıl Ağustos ayında İngiltere'den Mekke'ye doğru yürüyerek yola çıkan Adam Muhammed, kursal topraklara vardı. 25 yıldır İngiltere'de yaşayan Iraklı Muhammed, yaya olarak 10 ay 25 gün süren yolculuğu boyunca 11 ülkeden geçmesinin ardından 6 bin 500 kilometrelik yolculuğunun sonuna geldi ve Mekke'ye ulaştı.

Mekke'ye ulaştığında ise kendisini karşılayanlara teşekkür eden Muhammed, "Beni karşılamaya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Hac benim en büyük arzumdu" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İŞTE DON VE KURAKLIĞIN BİLANÇOSU
Kuraklık, zeytinyağını da kuruttu
Tarihin İzleri Kuruyan Terkos Gölü'nde Ortaya Çıktı
Meteorolojiden Sağanak ve Buzlanma Uyarısı: Dikkatli Olun!
Balıkçılar İsyanda: Ağlara Balık Değil, Çöp Takılıyor