İnegöl Belediyesi 6 ayda 2 bin 700 hayvana şifa oldu

İnegöl Belediyesi, sadece İnegöl değil çevre bölgelerden de gelen sokak hayvanlarının tedavisi gerçekleştirerek can dostlarına umut olmaya devam ediyor.

İnegöl Belediyesi, sessiz can dostlarına şifa olmaya devam ediyor.

İnegöl Belediyesi, sadece İnegöl değil çevre bölgelerden de gelen sokak hayvanlarının tedavisi gerçekleştirerek can dostlarına umut olmaya devam ediyor. İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi hizmetleri ve sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla can dostlarının en sadık dostu konumunda yer alırken bununla birlikte 2023 yılının ilk altı ayında 2 bin 700 sokak hayvanına şifa oldu.

Başkan Alper Taban, Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün bir yandan besleme, bir yandan tedavi ve bir yandan da sahiplendirme çalışmalarını sürdürdüğünü iletti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek