İncirliova’da “sağlık ocağı” incelemesi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 3 mahalleyi içerisine alan yeni sağlık ocağı projesi için ilk adım atıldı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 3 mahalleyi içerisine alan yeni sağlık ocağı projesi için ilk adım atıldı.

İncirliova ilçesindeki Kurtuluş, Hürriyet ve Atatürk mahallelerinin ortak kullanımı için talep edilen yeni sağlık ocağı projesinde ilk adım atıldı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı makamında ziyaret eden Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, gerçekleştirdiği toplantının ardından beraberindeki heyetle birlikte sağlık ocağının yapılması planlanan Kurtuluş Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Müdür Şenkul, yetkililerden bilgi alarak, görüş alışverişinde bulundu.

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, paylaşımında "Aydın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırladık. Belediyemizde gerçekleştirdiğimiz verimli toplantı sonrasında Kurtuluş Mahallesi Muhtarımız Mustafa Göçer ile birlikte Kurtuluş Mahallesi ve çevre mahallerinin ortak talebi olan sağlık ocağı hakkında yerinde incelemelerde bulunduk. Müdürümüze ve kıymetli konuklarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU AMELİYATLA KURTARDILAR
ÇÖL TOZU TÜRKİYE'DE
Ramazanda enerji kaybettiren hatalara dikkat
Sevgililer Günü’nde eşinden gelen hayat
Çöp tesisinin suyu kesildi! Halk salgın riskiyle karşı karşıya