IMF Başkanı Lagarde Ürdün Kralı II. Abdullah'la görüştü

IMF Başkanı Christine Lagarde, Ürdün Kralı II. Abdullah'la yapısal reformları ve Suriye krizinin Ürdün ekonomisine etkilerini görüştü

IMF Başkanı Christine Lagarde, Ürdün Kralı II. Abdullah'la yapısal reformları ve Suriye krizinin Ürdün ekonomisine etkilerini görüştü

Lagarde, Ürdün Kralı II. Abdullah'la buluşarak, bu ülkeyle yürütülmekte olan stand by anlaşmasını ve bölgesel sorunları değerlendirdi. Görüşmede Ürdün'ün IMF ile imzaladığı stand by anlaşması çerçevesinde yürüttüğü yapısal reformların bundan sonraki aşamalarıyla Suriye krizinin Ürdün ekonomisine etkileri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gorüşmede ayrıca IMF ve Ürdün hükümetinin ortaklaşa düzenlediği ve 11-12 Mayıs tarihlerinde Amman'da yapılacak olan "Geleceği İnşa Etmek, Arap Dünyasında İstihdam, Büyüme ve Eşitlik" konusundaki üst düzey konferansın da ele alındığı öğrenildi.

Muhabir: Ali Siret Dinç
Yayınlayan: Murat Taydaş

Ekonomi Haberleri

BANKALAR ESNAFI BATIRIYOR
Antalya Havalimanı’ndan Küresel Başarı: FAB 2027’nin Ev Sahibi Oldu
Haccı bekleyenler Umre'ye gidiyor! Rekabet fiyatları düşürdü
ALTINDA KAFALAR İYİCE KARIŞTI
EMEKLİ MAAŞIM NEDEN EKSİK YATTI?