İmamoğlu'nun hesabı X oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (eski adıyla Twitter) hesabına, Türkiye sınırları içinde erişim engeli getirildi. İmamoğlu'nun hesabında yasal bir talep olduğu belirtildi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (eski adıyla Twitter) sosyal medya platformundaki hesabına erişim engeli getirildi. İmamoğlu'nun profilinde, "Yasal talep doğrultusunda, TR sınırları içindeki @ekrem_imamoglu için erişim engellendi" ifadelerine yer verildi.

İmamoğlu'nun hesabından en son Beyazıt Meydanı'nda düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi için bir çağrı yapılmıştı. İmamoğlu, takipçilerine "Bu akşam saat 20.30’da Beyazıt Meydanı’nda buluşuyoruz. Diplomanı al da gel" şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet gururu
Ankara CHP'den istifa edecek mi? Mansur Yavaş resmen açıkladı
KONYA'DA NELER OLACAK?
CHP'DE AĞBABA PANİĞİ
CHP'Yİ KAPIDA BEKLEYEN TEHLİKE