İmamoğlu'nun hemşehrisi "bağımsız" meclis üyesi gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk soruşturması kapsamında, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı ve İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan sabah saatlerinde gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması her geçen gün daha da kapsamlı bir hal alıyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı İbrahim Özkan’ın adı gündeme geldi.

Evine Operasyon Düzenlendi

Sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özkan’ın evine operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda Özkan gözaltına alındı. İlginç bir detay olarak, Özkan doğrudan adliyeye sevk edildi ve Emniyet’e götürülmedi.

Savcılıkta İfade Verilecek

Gözaltının ardından İbrahim Özkan’ın savcılık makamında ifade işlemlerine başlaması bekleniyor. İfadenin ardından hâkimliğe sevk edilmesi öngörülüyor. Soruşturmanın ilerleyen saatlerde nasıl bir boyut kazanacağı merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3. KEZ HAKİM KARŞISINDA
CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu