İmam nikahlı eşinin boğazını kesti

İzmir'de bir kadın, tartıştığı imam nikahlı eşinin boğazını cam parçasıyla keserek ağır yaraladı

İZMİR (AA) - Bayraklı ilçesinde bir kadın, kavga ettiği imam nikahlı eşinin boğazını cam parçasıyla keserek ağır yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde N.Ö. (41) ile imam nikahlı eşi H.E. (50) evde tartışmaya başladı.  İddiaya göre kıskançlık yüzünden çıkan tartışma bir süre sonra büyüdü ve H.E, N.Ö'yü darp etti. N.Ö, kavga sırasında yere düşüp kırılan sürahinin cam parçasıyla H.E'nin boğazını kesti. Bu sırada ağabeyinin evinde misafir olarak kalan ve yan odada uyuyan Y.E. (45), N.Ö'nün yardım çığlıkları üzerine çiftin yatak odasına girdi. Ağabeyini ve yengesini yaralı halde bulan Y.E, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Yaralı çift, 112 Acil Servis ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan N.Ö, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan H.E. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AA

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU