İlköğretim'de yeni program! Kasımda başlıyor...

Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokullarda uygulanacak yeni programın ilkelerini belirledi. 3'üncü ve 4'üncü sınıfta okuyan öğrenciler için 'İlkokullarda Yetiştirme Programı' başlatılacak.

Milli Eğitim Bakanlığınca, ilkokulların 3'üncü ve 4'üncü sınıflarına devam eden ve önceki yıllarda Türkçe ve matematik derslerinden kazanımları yeterli düzeyde edinemeyen öğrenciler için planlanan"İlkokullarda Yetiştirme Programı" kasım ayında başlatılacak.

Öğrenciler, haftada toplam 10 ders saatini geçmeyecek şekilde eğitimlere alınacak. Okulda bir öğrenci için bile olsa program açılacak, velilerinden hiçbir ad altında ücret talep edilmeyecek.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlere müjde! 10 bin atama yapılacak
Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu