İlk kez karne heyecanı yaşayan öğrenciler Maskot Cesur ile eğlenceli vakit geçirdi

İstanbul'da Selahaddin Eyyubi İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere karnelerini polis ekipleri verdi.

İstanbul'da Selahaddin Eyyubi İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere karnelerini polis ekipleri verdi. İlk kez karne heyecanı yaşayan öğrenciler ise Maskot Cesur ile eğlenceli vakit geçirdi.

Karne günü dolayısıyla ilk kez bu heyecanı yaşayan Gaziosmanpaşalı öğrencilere sürpriz yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından uygulanan "Geleceğe Atılan Güvenli Adımlar" projesi çerçevesinde Gaziosmanpaşa'da bulunan Selahaddin Eyyubi İlkokulu'nda eğitim gören ve ilk karne heyecanını yaşayan 1. Sınıf öğrencilerine karneleri polis ekipleri taktim etti. Karne etkinliğinde çocuklar Maskot Cesur ile eğlenceli vakit geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Okullarda Ramazan Programı: Bakan Tekin Detayları Açıkladı
Eğitim-Bir-Sen: "Yılbaşı kutlamalarını hevesle destekleyenler, Ramazan ayı söz konusu olduğunda ikiyüzlülük sergilemektedirler"
KTO Karatay’da ödüllü deneme sınavı ile YKS provası
Kıbrıs ve Filistin arasında akademik köprü kuruldu
Fırtına şiddetini artırdı! Alanya ve 6 ilçede eğitime 1 gün ara