İliç'te toprak altındaki iki işçiye daha ulaşıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç'teki maden sahasında meydana gelen heyelanın ardından, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç'teki maden sahasında yaşanan heyelan felaketi sonrasında, sosyal medya hesabından güncel bir açıklama yaptı.

Bayraktar, yapılan arama kurtarma çalışmaları kapsamında, iki işçi kardeşlerine daha ulaşıldığını belirtti. Heyelanın meydana geldiği ilk günden bu yana aralıksız devam eden çalışmaların, 5 madenciye daha ulaşmak için sürdürüldüğünü dile getirdi.

Bayraktar, ekiplerin 7 gün 24 saat boyunca sahada çalıştığını vurgulayarak, yaşamını yitiren işçilere Allah'tan rahmet diledi ve ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KONYA'DAN GİDİP DEHŞET SAÇMIŞLARDI
Markette Hırsızlık Dehşeti: Güvenlik Görevlisini Bıçaklayan Firari Tutuklandı
Kaldırımda çay içen kişiye otomobilin çarptığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Aksaray'da Turist Midibüsü Devrildi: 2'si Ağır 15 Yaralı
33 Gündür Aranan Firari Polisin Parmağını Isırdı