İliç'te Heyelan Riski Nedeniyle Arama Faaliyetleri Durdu

İliç ilçesindeki toprak kayması faciasında göçük altında kalan işçiler için yapılan arama çalışmaları, artan heyelan riski sebebiyle geçici olarak durduruldu.

Erzincan'ın İliç ilçesinde, 13 Şubat tarihinde yaşanan toprak kayması felaketi sonucunda göçük altında kalan 9 işçinin kurtarılması için yürütülen arama kurtarma çalışmaları, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından verilen bilgiye göre, heyelan riskinin artması nedeniyle geçici olarak askıya alındı.

Bakan Bayraktar, durumu değerlendirerek, "Heyelan riski yoğunlaştı. Risk nedeniyle arama faaliyetlerini durdurduk" şeklinde açıklama yaptı. Bu gelişme, bölgedeki acil kurtarma ekiplerinin işleyişini etkileyerek, kurtarma çalışmalarının yeniden başlaması için uygun şartların oluşmasını bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda
EMLAKÇILARDAN 'SARI SİTE' İSYANI