Ilıcak'ı çılgına çevirecek söz: Utanma geni yok

Gazeteci Nedim Şener, meslektaşı Nazlı Ilıcak hakkında çok sert ifadeler kullandı. Basın özgürlüğü konusunda en son konuşabilecek kişinin Nazlı Ilıcak olabileceğini savunan Şener, "Ilıcak'ta utanma geni yok" dedi

Nedim Şener, katıldığı bir televizyon programında Ergenekon operasyonunda tutuklu kaldığı dönemlerde medyada kendisine yönelik yazılanlara sert tepki gösterdi.

Nedim Şener Nazlı Ilıcak hakkında şöyle konuştu:

Zekeriya Öz hukuktan bahsettiği zaman dayanamıyorum. Bu bana, Nazlı Ilıcak'ın basın özgürlüğünden bahsetmesi gibi geliyor. Hakaret gibi geliyor bana. Basın özgürlüğü konusunda konuşacak en son kişilerden bir tanesi Nazlı Ilıcak'tır.

Çünkü, Aksiyon Dergisi'ne verdiği röportajda, "Ahmet Şık'ın değil ama Nedim Şener'in tutuklanmasında ben bir sakınca görmüyorum" diyebilecek rahatlıkta bir insan. Eğer biraz utanması olsa, ben ona bir yerde karşı karşıya gelip anlatacağım bazı şeyleri.

"NAZLI ILICAK'TA UTANMA GENİ YOK"

Gerçi onunla karşı karşıya gelmekten de kaçınırım. Çünkü ben bir şey söylediğim zaman en azından bunun üzerinde düşünen bir insan beklerim. Ve hakikaten utanabilecek bir insan beklerim.

Ama Nazlı Ilıcak'ta böyle bir utanma geni yok. Biyolojik olarak bazı genler var bizde. Utanma geni de var. Ama bazı insanlarda eksik bu. Ben bunu hakaret olarak söylemiyorum.

 

 

Medya Haberleri

Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu
Manifest grubunun kurucusu ve menajeri Tolga Akış gözaltına alındı