İl Başkanı Karataş ile Bulut vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile birlikte vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile birlikte vatandaşlar ile bir araya geldi.

İl Başkanı Karataş ile Belediye Başkanı Bulut, AK Parti İl binamızda düzenlemiş olduğuna halkla buluşma etkinliği katıldı.

Başkan Bulut, Vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "İl Başkanımız ile birlikte Kilisli hemşehrilerimizin dertlerini dinledik. Kimi derdini anlatmaya, kimi talebini iletmeye, kimi teşekkür etmeye geliyor. Bugün de her zaman olduğu gibi kapılarımız ardına kadar halkımıza açıktı. Halk gününde tüm vatandaşlarımızla tek tek görüşüp, talebini dinleyip çözüm ürettik. Gelen tüm hemşehrilerimin ayaklarına sağlık. Daha güzel, daha yaşanır bir Kilis için hep beraber el ele verme zamanıdır" dedi.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'yi Muasır Medeniyetler Seviyesinin Üzerine Çıkaracağız"
CHP’den Cumhuriyet Bayramı’na Özel Film
Anıtkabir'deki Törende Bahçeli ile Kılıçdaroğlu Ayrıntısı
Başkan Tugay’dan İzmir için Ankara’da üst düzey temaslar
Özgür Özel’den Mustafa Sarıgül Açıklaması: Partimizle Bir Bağı Kalmadı