İki yakayı birleştiren fincanlar satışa sunuldu

Kültür AŞ'nin hediyelik eşya markası "Hediyem İstanbul"un hazırladığı Asya ve Avrupa kıtalarını temsil eden fincanlar, kulpları yan yana getirildiğinde köprü şeklini alıyor

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'nin hediyelik eşya markası "Hediyem İstanbul"un hazırladığı, iki kıtanın birleşmesini temsil eden fincanlar satışa sunuldu.

Kültür AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'un en önemli özelliği olan Asya ve Avrupa kıtalarını temsil eden ve "İki Yaka Aşk" adı verilen fincanlar, kulpları yan yana getirildiğinde köprü şeklini alarak iki kıtayı birleştiriyor.

Yapımında tamamıyla yerli kaynaklar kullanılan, fincanları porselenden, kulpları pirinçten üretilen tasarımın montaj işlemleri elde yapıldı.

AA

Gündem Haberleri

KARDEŞİMİZ İÇİN GELDİK
Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi