"İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası" İzmir'de konser verdi

Tepebaşı Belediyesi'nin "İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası", İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle konser gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi'nin "İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası", İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle konser gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, konserde 300 çocuktan oluşan "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası'nın İzmirlilere keyif dolu bir gece yaşattığı bildirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlendi. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından 15 ay önce kurulan ve 7-17 yaşındaki 300 çocuktan oluşan "İki Elin Sesi Var" Çocuk Senfoni Orkestrası’na çocuk korosu ve çok sesli gençlik korosu eşlik etti.

Gecenin sonunda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, katkılarından dolayı Dr. Türkegül Kocaoğlu ve sanatçı Şefika Kutluer'e çiçek verdi.

AA

Gündem Haberleri

Katar’da mahsur kalan sporcular Türkiye’ye dönmek üzere uğurlandı
Hava sahaları kapandı, tahliyede yeni rota Umman oldu
Sahurda tahanlı pide ve simit kuyruğu
Kadın Kamu Çalışanlarına 4 Gün Mesai Talebi
İlginç sahur geleneği: Davul yerine “Pilava pilava”