Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Gurbi Cedid Mahallesi'nde gıda paketlerinin dağıtımına katıldı. Vatandaşlara paketleri kendi eliyle takdim eden Tuzcuoğlu, hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. Vatandaşlar da Başkan Tuzcuoğlu'na desteğinden dolayı teşekkür ettiler.
Sosyal İşler Müdürlüğü'nce yapılan tahkikat neticesinde ihtiyaç sahiplerinin belirlendiğini kaydeden Başkan Tuzcuoğlu, "21 kilo ağırlığı olan gıda paketlerinin dağıtımına başladık ve en kısa süre içinde tamamlayacağız. 5 ekip tarafından paketler ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. İlçemizde ikamet eden dar gelirli ailelere Belediyemizin imkanları ölçüsünde desteğimiz sürecek" dedi.
Gıda paketi içerisinde 5 kg mısır yağı, 5 kg toz şeker, 2,5 kg pirinç, 2 kg mercimek, 2 kg makarna, 1 kg çay, 1 kg zeytin ve 2,5 kg kuru fasulye yer alıyor.