İki aydır kayıp kişi metruk binada ölü bulundu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 51 gündür kayıp olan evli ve 1 çocuk babası Mesut Pehlivan, dedesine ait metruk binada ölü bulundu

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz ilçesinde 51 gündür kayıp kişi, dedesine ait metruk binada ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Karamusul köyünde yaşayan Mesut Pehlivan'dan (44) bir süre haber alamayan yakınları, durumu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi.

Pehlivan'ın bulunması için çalışma başlatan jandarma ekiplerine zaman zaman köylüler de destek verdi.

Pehlivan'ın dedesine ait arazide ve metruk evde arama yapan köylüler, şahsın yerde hareketsiz yattığını görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Pehlivan'ın cesedi, kesin ölün nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Öte yandan Pehlivan'ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı