İki arkadaşın şakalaşması facia ile sonlandı

Denizli'de hastane bahçesinde arkadaşı ile şakalaşan şahıs, yanlışlıkla elindeki silahın ateş alması sonucu yakın arkadaşının bacağından vurdu.

Denizli'de hastane bahçesinde arkadaşı ile şakalaşan şahıs, yanlışlıkla elindeki silahın ateş alması sonucu yakın arkadaşının bacağından vurdu.

Dün sabah saat 05.00 sıralarında Denizli Devlet Hastanesi Başhekimlik binası önünde gerçekleşen olayda, hastane bahçesinde bulunan İlker K. yakın arkadaşı ile şakalaştığı esnada A.K.'nin elindeki silah ateş aldı. Bir an olayın şokuna giren A.K., çıkan kurşunun yakın arkadaşının ayağına isabet ettiğini fark etmesiyle sağlık çalışanlarından yardım istedi. Yardım çağrısını duyan sağlık görevlileri, İlker K.'yi sedye ile acil servise kaldırdı. Tedavi altına alınan İlker K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve arkadaşı A.K.'den şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Yakın arkadaşını yanlışlıkla vuran A.K., bugün karakola giderek teslim oldu. İfadesine başvurulan A.K.'nin sorgu işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hande Erçel Sessizliğini Bozdu: O İddialara Yanıt Geldi!
Mersin'den İstanbul'a gitti arabasız dönüyor
Kanımız kaynıyor devletimiz varolsun
TOKİ "İlk Evim" Vurgunu! 34 Gözaltı
BU İLANI GÖRÜRSENİZ TIKLAMAYIN