Ihlamur toplarken kayalıklardan düşen emekli polis hayatını kaybetti

Isparta’nın Aksu ilçesinde ıhlamur toplamak için kayalıklara çıkan 76 yaşındaki emekli polis Mehmet Erol, dengesini kaybederek düşüp kayalık alanda mahsur kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erol, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, Isparta’nın Aksu ilçesine bağlı Zindan Deresi mevkisindeki kayalık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ıhlamur toplamak için yaklaşık 300 metre yüksekliğe tırmanan emekli polis memuru Mehmet Erol (76), dengesini kaybederek kayalıklardan düştü. Yaklaşık 20 metre sürüklenen Erol, kayalık alanda yaralı halde mahsur kaldı.

Yardım çığlıklarını duyanlar ekiplere haber verdi

Erol’un yardım çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zorlu arazi şartlarına rağmen hızlı bir şekilde harekete geçen ekipler, kısa sürede Erol’a ulaştı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı, sedyeyle yaya olarak yaklaşık 1 saat süren bir taşıma operasyonuyla güvenli bölgeye indirildi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Erol, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erol’un cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamyon altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti
Sürüden ayrılan keçileri kurt kapmadan jandarma buldu
Demir Çubuklu Magandalar Yaşlı Adamı Ölüme Terk Etti!
İstanbul’da 1 Mayıs Alarmı: Taksim ve Beşiktaş’ta Kritik Saatler
İnegöl'de 5 Yıllık "Baba" İntikamı: Hastaneden Acı Haber Geldi!