Iğdır'da seçim sonuçları

Tuzluca Belediye Başkanlığı'nı resmi olmayan sonuçlara göre, BDP adayı Mehmet Gültekin kazandı

IĞDIR (AA) - Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde belediye başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) adayı Mehmet Gültekin kazandı. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, oy sayımı sonucunda, BDP adayı Gültekin 2 bin 306, AK Parti adayı Ahmet Sait Sadrettin Türkan bin 928, CHP adayı Nizamettin Ada ise 290 oy aldı. 

BDP'nin adayı Mehmet Gültekin, resmi olmayan sonuçlara göre, Tuzluca Belediye Başkanlığı'na seçildi. 

-Mehmet Gültekin'in özgeçmişi

Gültekin, 1958 yılında Tuzluca ilçesinde doğdu. İlk ve orta okulu Tuzluca'da, liseyi ise Kars'ın Kağızman ilçesinde bitirdi. Ankara Tapu Kadastro Okulu'ndan 1976 yılında mezun olan Gültekin, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptı. Emekli ve bir çocuk babası.

Politika Haberleri

CHP'DEN YENİ PARTİ VE MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI
MANSUR YAVAŞ CHP'DEN İSTİFA ETTİ
OKUL GÜVENLİĞİ DEĞİŞİYOR
NETANYAHU ABD'YE AYAK BASIP KAÇACAK
BORSADAKİ MANİPÜLATÖRLER HESAP VERECEK